Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)

Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)
Крім того, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.

2 квітня, у звільненому  місті Буча Київської області спецпідрозділи Національної поліції України розпочали  зачистку території від диверсантів та пособників російських військ. Спеціалісти вибухотехнічної служби проводять огляд місць військових злочинів рф та вилучають вибухонебезпечні предмети і боєприпаси, що не здетонували. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Нацполіцію.

Наразі в місті працюють бійці заведеного полку спеціального призначення Нацполіції «САФАРІ», до складу якого увійшли представники підрозділів поліції особливого призначення, бійці КОРДу і Тор, а також спеціалісти вибухотехнічної служби. 

Фото: Нацполіція

Зокрема голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що наразі у звільнених населених пунктах Київщини поліцейські підрозділи здійснюють зачистку території від диверсантів та вибухонебезпечних предметів і боєприпасів.

У нас уже напрацьована схема посилення поліцейської присутності у звільнених від окупантів населених пунктах. Зокрема ми збільшуємо, у тому числі за рахунок приданих сил з інших регіонів, кількість патрульних нарядів, працівників спецпідрозділів та оперативних служб для забезпечення правопорядку та оперативного реагування на повідомлення громадян, – зазначив глава Нацполіції.

Правоохоронці перевіряють кожен двір та  укриття, спілкуються з людьми та надають допомогу місцевим жителям.

Містяни, яким довелося пережити жахіття окупації, максимально сприяють правоохоронцям. 

Фото: Нацполіція

Поліцейські роблять усе можливе, щоби відновити правопорядок на звільнених територіях,  аби місцеві мешканці якнайшвидше змогли повернутися у рідне місто. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Закатована Київщина — не маршрут для політичного туризму, а місце злочину, — Венедіктова Закатована Київщина — не маршрут для політичного туризму, а місце злочину, — Венедіктова
Для проведення першочергових слідчих дій на території тільки Бучанського району зараз залучено понад 50 співробітників Нацполіції та прокурорів.
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Loading...
Load next