Сьогодні в Україні працює 10 "зелених коридорів" для евакуації мешканців Маріуполя та міст Запорізької та Луганської областей

Сьогодні в Україні працює 10 "зелених коридорів" для евакуації мешканців Маріуполя та міст Запорізької та Луганської областей

Десять гуманітарних коридорів узгоджено для евакуації цивільного населення з міст Донецької, Луганської та Запорізьких областей до Запоріжжя та Бахмута у четвер, 7 квітня, повідомила віцепрем'єр - міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

У своєму телеграм-каналі у четвер вранці вона повідомила, що із Маріуполя Донецької області та Енергодару Запорізької області можна буде виїхати до Запоріжжя на власному транспорті. На власному транспорті та автобусах можна буде виїхати до Запоріжжя з Бердянська, Токмака та Мелітополя Запорізької області.

У м. Бахмут Донецької області можна буде виїхати з Сєвєродонецька (місце збору просп. Хіміків, 28), Лисичанська (місце збору РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324), Попасної (місце збору вул. Первомайська, 42), Гірського (місце збору вул. Гагаріна, 13) та Рубіжного Сєвєродонецького району Луганської області.

Своєю чергою заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко уточнив, що евакуація з Маріуполя до Запоріжжя узгоджена коридором через Мангуш, Токмак, Василівку та Кам'янське.

Нагадаємо, раніше Папа Римський засудив звірства окупантів і поцілував український прапор з Бучі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next