Папа Римський засудив звірства окупантів і поцілував український прапор з Бучі (фото)

Папа Римський засудив звірства окупантів і поцілував український прапор з Бучі (фото)

Папа Римський Франциск засудив жорстокі вбивства російськими окупантами мирних жителів Бучі і поцілував український прапор, який йому надіслали з міста-героя. Про це пише Reuters.

Фото: Reuters

Останні новини про війну в Україні замість того, щоб принести полегшення та надію, принесли нові звірства, такі як різанина в Бучі, – сказав Папа Римський наприкінці своєї щотижневої аудієнції.

Фото: Reuters

Папа Римський закликав зупинити російсько-українську війну. Він заявив, що жорстокість “стає все жахливішою, навіть проти мирних жителів, беззахисних жінок і дітей”.

Нагадаємо, що США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї. Кремль продовжує поширювати фейки про "українські біолабораторії", яких насправді не існує. Тож не виключають застосування хімічної зброї зі сторони Росії.

Злата Новосельська 

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next