У Маріуполі загинув азовець та зірка тіктоку: 20-річний Ярослав «Махач» Бригинця

У Маріуполі загинув азовець та зірка тіктоку: 20-річний Ярослав «Махач» Бригинця
Боєць помер під час порятунку товаришів, які попали під обстріли.

Зовсім молодий, жвавий хлопець, що зачарував посмішкою мережу TikTok та проявив мужність у боротьбі за Незалежність України загинув. Про смерть Ярослава Бригинця, позивний «Махач» учора, 6 квітня, повідомив один з бойових товаришів полеглого захисника, Давід Хімік.

Ти завжди бився до кінця. Витягував друзів, які потрапили під обстріл. Одного разу в розмові ти сказав, що не хочеш, щоб тебе оплакували та сумували, якщо щось трапиться. Ми не будемо плакати, брате, ми помстимося!

Ти справжній чоловік, воїн та герой. Людина, яка завжди усміхалася і приходила на допомогу в будь-якій ситуації без користі для себе, — написав Давід Хімік у своєму Imstagram.

Від початку повномасштабної війни наші захисники активно почали вести TikTok, аби додавати українцям такого ж войовничого духу та ділитися своїми буднями. На багатьох роликах у популярній соцмережі був і Ярослав Бригинець, позивний «Махач».

Ролики з його чарівною усмішкою розлетілися по соцмережах ще на початку березня. А сам він став головним воїном-красенем цієї війни. Втім, самого Ярослава у TikTok не було. І все, що потрапляло до TikTok з ним, знімали побратими хлопця.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео) Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)
Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, є "сфальсифікованою і помилковою". Окрім цього вона стверджувала, що ролик було сфальсифіковано, і назвала "Штірліца" ганьбою української армії. Онацька також повідомляла, що збирає документи для судового позову.
Із кулею в серці: неймовірна історія порятунку українського військового (відео) Із кулею в серці: неймовірна історія порятунку українського військового (відео)
Український військовий два дні йшов лісом із кулею в серці і вижив.
Loading...
Load next