У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)

У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.

У Маріуполі постраждалі внаслідок розповсюдження російськими окупантами отруйної речовини невідомого походження перебувають у відносно задовільному стані. Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

Контакт людей з речовиною був мінімальним, тому що епіцентр ураження був на певній відстані від місця перебування людей. Дещо ближче перебували військовослужбовці. Втім зараз обстежити місце подій в повній мірі, через ворожий вогонь, неможливо, адже росіяни продовжують провадити тактику приховування власних злочинів.

Серед постраждалих цивільних найгірший стан - у літньої жінки

Основна симптоматика постраждалих: гіперемія обличчя, підвищення артеріального тиску, сухість та печія в області ротоглотки, слизових ділянок очей.

Наразі відомо, що ворогом було застосовано отруйні речовини або сильнодіючі отруйні речовини переважно задушливої дії. Втім через перебування в повній блокаді їх токсикологічний аналіз неможливий. В той же час, основним завданням є спостереження за станом особового складу та можливими наслідками від отруєння.

Нагадаємо, що Пентагон про хімічну зброю: у Маріуполі ворог використав проти військових та цивільних отруюючу речовину невідомого походження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next