Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь

Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.

Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко розповів в ефірі 24 каналу, що окупанти майже всі свої сили кидають на захоплення Маріуполя. Він зазначив, що українці ніколи не здадуть це місто.

За його словами, окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі. Попри це українці дають гідну відсіч.

Сподіваюся, що ми захищатимемо Маріуполь, бо у нас інших варіантів немає. Ми розуміємо, що є особиста вказівка ​​Путіна не робити жодних гуманітарних коридорів. Є бажання перетворити Маріуполь на наш блокадний Ленінград. Українські військові продовжуватимуть воювати, — сказав він.

Своєю чергою ситуація у Дніпрі - контрольована ЗСУ.

Про це заявив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

По Дніпру сьогодні вранці було завдано ракетного удару. Рятувальники оперативно ліквідовують наслідки. Всі служби - ДСНС та поліція - як і раніше працюють в посиленому режимі. Наразі хочу заспокоїти мешканців області: ворожих військ на Дніпропетровщині немає. В жодному її куточку. Кордони регіону під надійним захистом, - зазначив Лукашук.

Голова обласної ради закликав дніпрян не публікувати точні адреси ударів і не поширювати недостовірну інформацію.

Нагадаємо, у Маріуполі після бомбардування дитячої лікарні троє загиблих.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Генштаб заявив про звільнення низки населених пунктів Київщини та Чернігівщини Генштаб заявив про звільнення низки населених пунктів Київщини та Чернігівщини
Збройні сили відновили контроль над низкою населених пунктів Київської та Чернігівської областей.
Loading...
Load next