Г’ю Джекман поговорив з хлопчиком з Одеси (відео)

Г’ю Джекман поговорив з хлопчиком з Одеси (відео)
Світові артисти продовжують висловлювати підтримку Україні.

Знаменитий актор Г’ю Джекман, відомий своєю роллю супергероя-мутанта Росомахи у серії фільмів "Люди Ікс", показав в соцмережі малюнок хлопчика з Одеси, який втік від війни. Пізніше продюсер опублікував й відео розмови з маленьким українцем. Повідомляє Г’ю Джекман в Instagram.

Заголовок

Світові артисти продовжують висловлювати підтримку Україні. Вони допомагають дітям, жертвують біженцям та спілкуються з українцями. Нещодавно Джаред Лето провів прямий ефір з громадянами України, тепер Г’ю Джекман зв’язався зі своїм прихильником, який до того ж намалював його героя Росомаху.

Заголовок

Актор направду захоплений малюнком українця та у своєму інстаграмі передав йому "привіт" та щиро подякував.

Передайте привіт моєму новому (дуже сміливому) другу Кості. Йому 7 років. Лише кілька годин тому він прийшов до центру Unicef ​​Blue Dot у Румунії після того, як втік зі свого будинку в Україні. Він намалював цю фотографію #Росомахи. Дуже схожий, вам не здається? – написав голлівудський актор та продюсер.

Окрім цього, Г'ю Джекман зумів поговорити з маленьким українцем через відеозв'язок.

Заголовок

Моє серце розривається за них усіх, але спілкування з Юлією в центрі Unicef ​​Blue Dot вселило в мене надію. Я такий вдячна їй за роботу і за все, що робиться для захисту дітей, які постраждали від війни в Україні та в усьому світі, – підписав відео Джекман.

Нагадаємо, що на російському посольстві у США активісти спроектували зображення українського прапора, диппредставництво рф намагалося перекрити його.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Військові кораблі Росії відійшли від Одеси до Криму Військові кораблі Росії відійшли від Одеси до Криму
Військові кораблі Російської Федерації перебазувалися в порти Криму. Наразі противник не має наміру висаджувати десант в Одесі та області.
"Укрзалізниця" подовжує рух поїзду "Одеса – Лозова" через Слов'янськ до Краматорська "Укрзалізниця" подовжує рух поїзду "Одеса – Лозова" через Слов'янськ до Краматорська
Маршрут буде виконуватися за умови відсутності безпосередньої небезпеки для руху.
Loading...
Load next