"Укрзалізниця" подовжує рух поїзду "Одеса – Лозова" через Слов'янськ до Краматорська

"Укрзалізниця" подовжує рух поїзду "Одеса – Лозова" через Слов'янськ до Краматорська
Маршрут буде виконуватися за умови відсутності безпосередньої небезпеки для руху.

"Укрзалізниця" подовжує рух поїзду 92/91 "Одеса – Лозова" через Слов'янськ до станції Краматорськ Донецької області, де ворог саме готується до наступу. Про це повідомляє "Укрзалізниця" в Telegram.

Поїзд 92/91 "Одеса – Лозова" буде на регулярній основі подовжено до станції Краматорськ через Слов'янськ за умови відсутності безпосередньої небезпеки для руху, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що протягом останніх двох тижнів маршрут на схід від Лозової щодня використовувався не менш ніж чотирма рейсами "Укрзалізниці" для евакуації жителів Донеччини та Луганщини.

Відтак пасажири, які хочуть прямувати від/до станцій Слов'янськ та Краматорськ, мають змогу придбати квитки від/до станції Лозова, які дійсні для проїзду в тому числі до міст Донецької області, – додали в компанії.

Також звертають увагу пасажирів, що рейс до Одеси не є евакуаційним та безкоштовним, а квитки на нього можна придбати на сайті та у чат-боті "Укрзалізниці".

Нагадаємо, що "У найкращих традиціях Гітлера": Людмила Денісова про призов "Юнармії" путіна (фото). Рішення про залучення підлітків до воєнних ухвалили ще в середині березня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next