Нова функція в "Дія": послуга для внутрішньо переміщених осіб (відеоінструкція)

Нова функція в "Дія": послуга для внутрішньо переміщених осіб (відеоінструкція)

Люди, які змушені були покинути свій дім і переїхали в межах України через повномасштабне вторгнення Росії, можуть оформити статус ВПО у Дії та отримати виплату від держави — для себе та своїх дітей. Повідомив Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації, у Telegram.

Ви можете отримувати щомісяця 2 000 грн на собі та 3 000 грн на кожну вашу дитину. Гроші можна отримати на картку єПідтримка та витратити на будь-що (або зняти готівку), - сказав Михайло Федоров.

Важливо: послуга в застосунку Дія стосується тільки тих людей, які зараз перебувають в Україні та тих, хто досі не мав статусу ВПО. Трохи згодом з'явиться можливість податися на допомогу для всіх переселенців.

Оновлюйте застосування Дія, щоб скористатися послугою, - наголосив Міністр цифрової інформації.

Нагадаємо, що мультфільм про знищений літак "Мрія": двоє дівчат створили маленьку історію (відео). Сестри з Кривого Рогу створили мультфільм про найбільший літак світу, що знищили рашисти.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next