У Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників

У Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників
Україною котиться хвиля дерусифікації: демонтують пам'ятники, змінюють назви вулиць.

У Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників, яку встановили "на ознаменування возз'єднання України з Росією". Про це заявила КМДА своєму Telegram.

У КМДА обіцяють прибрати 8 метрів металу так званої "дружби двох народів".

Своє ставлення до України росія «ознаменувала» звірячими вбивствами мирних українців, знищенням наших міст і селищ, прагненням знищити нашу державність. 8 метрів металу так званої «дружби двох народів» будуть прибрані з центру Києва, - йдеться у дописі КМДА.

Другу скульптурну композицію – із червоного граніту – закриють опоряджувальними матеріалами і теж згодом розберуть.

Фото: КМДА

Арку з титанових листів (відому як арка Дружби народів) перейменують і підсвітять кольорами нашого прапору.

Нагадаємо, що у британській розвідці підтвердили низький моральний дух росіян і сильний опір українців. Вже два місяці Україна відбиває численні атаки Росії вздовж лінії зіткнення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дерусифікувати назви вулиць і площ: жителі Ужгорода попросили місцеву владу прибрати "російські" назви Дерусифікувати назви вулиць і площ: жителі Ужгорода попросили місцеву владу прибрати "російські" назви
Автори звернення підкреслюють, що увічнення осіб, не причетних до Закарпатської культури та історії, не є доречним.
Студенти і випускники Нацакадемії імені Чайковського просять забрати прізвище росіянина з назви навчального закладу Студенти і випускники Нацакадемії імені Чайковського просять забрати прізвище росіянина з назви навчального закладу
В Україні повним обертом йде "дерусифікація", тож вулиці, навчальні заклади, культура та освіта позбавляються окупантських залишків.
Loading...
Load next