Генерал США заговорив про "деімперіалізацію" росії

Генерал США заговорив про "деімперіалізацію" росії

Колишній командувач армії США у Європі, генерал Бен Ходжес вважає, що не варто виключати можливість "деімперіалізації" росії. Написав Ходжес у Twitter.

Я думаю, що військові США в цьому конфлікті повинні включати "деімперіалізацію" росії.

Мені здається, що ми бачимо початок кінця російської федерації у нинішньому вигляді. До цього треба бути готовим... ми не були готові до розпаду СРСР.

Ходжес вважав, що у разі, якщо владімір путін не змириться з поразкою його армії у війні, то у нього буде гірша переговорна позиція, і Україна зможе вимагати звільнення Криму та Донбасу.

Нагадаємо, що "Затримали двох людей, які причетні до інциденту під час виставки в Чернігові", — Зеленський.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Дерусифікувати назви вулиць і площ: жителі Ужгорода попросили місцеву владу прибрати "російські" назви Дерусифікувати назви вулиць і площ: жителі Ужгорода попросили місцеву владу прибрати "російські" назви
Автори звернення підкреслюють, що увічнення осіб, не причетних до Закарпатської культури та історії, не є доречним.
У Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників У Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників
Україною котиться хвиля дерусифікації: демонтують пам'ятники, змінюють назви вулиць.
Студенти і випускники Нацакадемії імені Чайковського просять забрати прізвище росіянина з назви навчального закладу Студенти і випускники Нацакадемії імені Чайковського просять забрати прізвище росіянина з назви навчального закладу
В Україні повним обертом йде "дерусифікація", тож вулиці, навчальні заклади, культура та освіта позбавляються окупантських залишків.
Loading...
Load next