Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео)

Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео)
СБУ відреагувало на інформацію про нібито "замах" на соловйова.

Федеральна служба безпеки росії заявила, що запобігла замаху на кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. Вбивство нібито планувала «неонацистська група на замовлення СБУ». Про це повідомляє російський «Інтерфакс».

Слідчим комітетом російської федерації затримано групу членів забороненої в росії неонацистської терористичної організації National Socialism/White Power («Націонал-соціалізм/Біла сила, влада») – громадян росії, які планували за завданням Служби безпеки України вбивство громадського діяча, діяча, відомого журналіста Володимира Соловйова, – повідомили у ФСБ.

Під час обшуків нібито знайшли саморобний вибуховий пристрій, пістолети, «коктейлі Молотова», гранати, наркотики, підроблені українські паспорти з фотографіями членів групи, націоналістичну літературу та атрибутику.

Натомість Служба безпеки України вже відреагувала на цей фейк. Вони ознайомились із черговим «креативом» фсб рф, яка «героїчно затримала неонацистів», що нібито планували вбивство соловйова.

Служба безпеки каже, що не мають намір всерйоз коментувати ці "брєдові" заяви, бо у СБУ і так є багато справжньої роботи, а не тої "героїчної", яку виконують фсб. 

Нагадаємо, що у Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників. Україною котиться хвиля дерусифікації: демонтують пам'ятники, змінюють назви вулиць.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next