Українського пілота Романа Василюка звільнено з полону – розвідка

Українського пілота Романа Василюка звільнено з полону – розвідка

 Зусиллями розвідників звільнено з ворожого полону українського льотчика Романа Василюка. Про це інформує пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Підполковник Роман Василюк, український пілот Су-25, який 14 березня при виконанні бойового завдання був збитий ворожими ППО над Волновахою Донецької області. Зміг катапультуватися, але отримав поранення і потрапив у полон до окупантів.

Пілот пройшов через численні допити з боку російських спецслужб. До свого звільнення перебував в обласній центральній клінічній лікарні Донецька.

24 квітня повернувся на підконтрольну Україні територію. Одразу після звільнення український пілот зустрівся з начальником ГУР МО Кирилом Будановим та секретарем РНБО Олексієм Даніловим.

За інформацією розвідників, наразі Роман Василюк отримує належну медичну допомогу та зустрівся зі своєю сім’єю. Він певен, що за місяць зможе повністю відновитись:

Довго сидіти в госпіталі не збираюсь. За місяць хотілося б повернусь в стрій та боротись по повного звільнення нашої країни від окупантів.

Нагадаємо, що у Києві демонтують бронзову скульптуру двох робітників. Україною котиться хвиля дерусифікації: демонтують пам'ятники, змінюють назви вулиць.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео) На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео)
Українці змилувалися над чоловіком і дали йому весільний костюм.
Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото) Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото)
Українські військові вирішили допомогти російським загарбникам зберегти життя. Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон".
Loading...
Load next