"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)

"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.

Російські окупанти розглядають облогу Києва, як можливість забезпечити собі «безбідне» життя

Про це свідчать майже всі розмови загарбників, які наразі перебувають у Київській області, і які регулярно перехоплює СБУ. 

Таким чином, ці окупанти вважають, що доля «посміхнулася їм», адже поблизу столиці  більше можливостей для мародерства. Тож планують повернутися додому геть не бідними людьми (вони ще не знають, що не повернуться узагалі).

Наприклад, цей «вояка» просить рідних дізнатися ціну «нажитої» відеокарти та інших комплектуючих до комп’ютера. Відповідь його задовольнила настільки, що зробив висновок:

В принципе, эта командировка меня окупила.

Судячи з розмови, чоловік не планує зупинятися, а навпаки — буде продовжувати збагачення:

Я пойду взламывать квартиры, нах*й. Высоток тут дох*я, десятиэтажных, нах*й. Буду взламывать дома. 

Заспокоюючи дружину, яка закликає його не говорити про це телефоном, каже, що на фоні всіх звірств рашистів в Україні, грабунок – це не злочин: 

Это х*йня. Тут по домам єб*шат с минометов.

Як правильно підмітили у Службі безпеки України, окупанту пора згадати, що «двохсотим» награбовані речі не знадобляться. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео) Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео)
Про перемогу загарбники уже навіть не думають.
Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео) Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео)
Загарбник розповів братові, що командири дають накази стріляти по всім цивільним і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
Loading...
Load next