Все більше російських військових бунтують і відмовляються йти на війну в Україну (відео)

Все більше російських військових бунтують і відмовляються йти на війну в Україну (відео)
Особливо це стосується тих росіян, яких відправили в росію на перегрупування після нищівних поразок на війні.

Все більше російських військових починають бунтувати і відмовляються йти на війну в Україну. Особливо це стосується тих окупантів, яких відправили в росію на перегрупування – після того, як їхні підрозділи зазнали нищівної поразки від ЗСУ.

Про це йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Нас 22 вывели, и наша часть не захотела обратно возвращаться, понял? Типа отказники, понял? Мы остались, – із радістю розповідає один окупант іншому.

За його словами, після доукомплектації в рф повертатися на війну в Україну відмовилася ціла військова частина.

Це надихнуло його товариша, який наразі стоїть під українським Ізюмом. Єдине його бажання – дочекатися повернення до місця дислокації і залишитися там.

У нас (у полку – прим.) было 60 танков, осталось 10, раз*бали нас... Половина - в плену, половина 200-ые и 300-ые. Когда выводить будут – тоже не поймёшь... Говорили 24-го – них*я, уже сказали 26-го – такая же х*йня, и последняя дата, скорее всего, – это 6 мая.

Нагадаємо, на окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку. 

Віра Коновал pravdatutnews.com

Читайте також
Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео) Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео)
Загарбник розповів братові, що командири дають накази стріляти по всім цивільним і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Loading...
Load next