"Азовсталь не здається!": Шахтар показав відео з Маріуполя до і після початку війни

"Азовсталь не здається!": Шахтар показав відео з Маріуполя до і після початку війни

Донецький Шахтар закликав світ врятувати людей у Маріуполі, який уже понад два місяці бомблять російські війська.

В своєму офіційному акаунті в Instagram футбольний клуб опублікував зворушливе відео з мирного Маріуполя та після приходу туди російських військ.

Клуб підкреслив, що російські війська постійной бомблять Азовсталь, незважаючи на те, що у підвалах тисячі людей.

Діти на Азовсталі вже понад два місяці не бачили сонця. У них закінчується їжа, у них обмаль води, їх намагаються вбити, але Азовсталь не здається! Азовсталь — це символ опору та боротьби за життя! А життя має перемогти!, — йдеться у повідомленні клубу.

Своєю чергою колишній футболіст і тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич в інтерв'ю білоруському виданню "Наша ніва" висловив свою думку про те, що чекає на Україну та Росію після війни.

Зрозуміло, що колись усе зміниться, війни рано чи пізно закінчуються. Але у відносинах між Україною та Росією зараз нічого не зміниться, і ні наше покоління, ні покоління наших дітей ніколи російським не пробачить, адже вони все це бачили та відчули на собі. Повинно пройти дуже багато часу, щоб хоч щось змінилося у відносинах між росіянами та українцями, але у найближчі 50—60 років цього не станеться. І, вважаю, це буде правильно, адже те, що роблять з Україною та українцями, ніколи не забудеться. Час, звісно, ​​лікує. Німцям колись пробачили, але тоді й час був, мабуть, інший, зараз ми знаємо набагато більше. Є стільки засобів, стільки свідчень військових злочинів. Є, може, кілька десятків країн світу, які хоч і не підтримують ці звірства, але вибудовують свою політику з розрахунком на Росію. А решта світу бачить, що відбувається насправді. Напевно, лише у Росії та Білорусі ще не всі розуміють, – сказав Олександр Хацкевич.

Нагадаємо, раніше гравець "Динамо" Караваєв не зміг стримати сліз, звертаючись до захисників України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії
Генсек організації Антоніу Гутерреш каже, що згоду на це від росії він отримав під час зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next