З "Азовсталі" вивезли 264 українських військових (відео)

З "Азовсталі" вивезли 264 українських військових (відео)
Зокрема, до лікарні у місті Новоазовськ вже евакуювали 53 важкопоранених українських військових

Спільно ГУР МО України, ЗСУ, Держприкордонслужба, Національна Гвардія, Служба Безпеки України, Національна Поліція та полк «Азов» здійснюють операцію з порятунку заблокованих на території комбінату «Азовсталь» захисників Маріуполя.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на заяву Головного управління розвідки.

Таким чином, з «Азовсталі» до лікарні у місті Новоазовськ вже евакуювали 53 важкопоранених українських військових, де їм нададуть необхідну медичну допомогу. Також 211 осіб вже доставили в селище Оленівка гуманітарним коридором

Для найшвидшого повернення українських героїв буде здійснено процедуру обміну.

Стосовно захисників, які досі залишаються на території «Азовсталі», зусиллями нашої держави проводяться усі необхідні заходи з порятунку. Завдяки оборонцям Маріуполя Україна отримала життєво необхідний час для накопичення резервів, перегрупування та мобілізації сил і отримання допомоги від союзників, — йдеться в повідомленні розвідки.

У розвідці зазначають, що усі поставленні командуванням завдання відважні захисники Маріуполя виконали у повному обсязі.

На жаль, на сьогодні, Україна не може деблокувати «Азовсталь» військовим шляхом. Для України та всього вільного світу зараз головне завдання – порятунок життя українських захисників.

Нагадаємо, на «Азовсталі» загинув молодий медик з Львівщини.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії
Генсек організації Антоніу Гутерреш каже, що згоду на це від росії він отримав під час зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next