"Сказали: все, бл*дь, навоевались": російська армія зазнає значних втрат і не може набрати контрактників

"Сказали: все, бл*дь, навоевались": російська армія зазнає значних втрат і не може набрати контрактників

Російська армія не може набрати достатньо контрактників, щоб компенсувати тих окупантів, яких вже знищили українські військові. Таким чином у них зривається план заміщення бойових втрат на війні в Україні.

Це випливає з чергового перехоплення листування між російським контрактником із співробітницею головного управління росгвардії Краснодарським краєм, повідомляє пресслужба СБУ.

Недобор сильный. Никто не хочет подписывать. У меня в батальйоне 33 человека (батальйон налічує у середньому 500 військовослужбовців –прим.), – пише жінка.

Знімок екрана: СБУ

У відповідь окупант, який зараз перебуває на Херсонщині, скаржиться на обстановку на фронті: загарбники зазнають значних втрат, а ті, що вижили, йдуть у "відповідачі".

34 мехбат Карачаевский полностью разъ*бали. 80% личного состава уничтожили. Они с позиции снялись, послали на*уй командование. Сказали: все, бл*дь, навоевались, – пише окупант.

Знімок екрана: СБУ

Жінка доповнює перелік втрат: 150-та дивізія втратила 60%, а 102-ту (намагалася взяти Київ) знищено повністю. Тож риторично запитує: "І ким міняти їх, питається?"

Знімок екрана: СБУ

Схоже, частина росіян добре засвоїла уроки ЗСУ: залишитись вдома – єдиний спосіб уціліти.

Знімок екрана: СБУ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти виводять з ладу техніку, щоб не воювати з ЗСУ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві біля посольства Росії оновили борд із написом "Крим - це Україна" (фото) У Києві біля посольства Росії оновили борд із написом "Крим - це Україна" (фото)
Білборд оновили лише після суспільного розголосу та хвилі обурення серед користувачів соціальних мереж. Однак, на борді зображена емблема СБУ та відомство заперечує свою причетність до цієї ініціативи.
"Крим - це Україна": у Києві біля посольства Росії обдерли білборд СБУ (фото) "Крим - це Україна": у Києві біля посольства Росії обдерли білборд СБУ (фото)
Білборд вже декілька днів перебуває у неналежному стані. Спершу з білборду зник один листок із закінченням слова "Україна", а тепер зірвали і частину зі словом "це".
Критикували Кримську платформу: 15 тисяч ботів працювати на Росію у Києві (фото) Критикували Кримську платформу: 15 тисяч ботів працювати на Росію у Києві (фото)
СБУ ліквідувала велику ботоферму в Києві, яка на замовлення з Росії критикувала "Кримську платформу". Загалом проросійські дії здійснювались з 15 тисяч акаунтів, які публікували свої дописи від імені "пересічних громадян".
Loading...
Load next