Чоловік прикинувся матрацом, щоб незаконно перетнути кордон з Польщею (відео)

Чоловік прикинувся матрацом, щоб незаконно перетнути кордон з Польщею (відео)
Молодик прикинувся смугастим матрацом поміж сумок і валіз у багажнику мікроавтобуса, щоб переїхати кордон.

Знайди мене, якщо зможеш. Кмітливий молодик прикинувся смугастим матрацом поміж сумок і валіз у багажнику мікроавтобуса, щоб незаконно перетнути кордон. Виявили порушника у пункті пропуску «Шегині».

А знайти його вдалося досить легко. Річ у тому, що водій автівки відмітив у контрольному талоні 8 пасажирів. Але на паспортний контроль прибуло 7 пасажирів.

Як наслідок, молодика призовного віку, якого знайшли у багажнику, через рубіж не пропустили, натомість притягнули до відповідальності.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт
У польському місті Влоцлавек семеро людей закидали пляшками українця. У поліції підтвердили цей інцидент - тоді 7 людей погодились агресивно щодо людей на вулиці та переслідували одного чоловіка.
Loading...
Load next