Намагалися перевезти через кордон психотропні речовини: поліцейські повідомили про підозру двом іноземцям

Намагалися перевезти через кордон психотропні речовини: поліцейські повідомили про підозру двом іноземцям

Білгород-Дністровські поліцейські повідомили про підозру двом іноземцям у замаху на контрабанду. Відомо, що викрили правопорушників під час проходження митного контролю на автомобільному пункті пропуску «Старокозаче – Тудора». 

Про це повідомляє Поліція Білгород-Дністровського району.

Під час перевірки легкового автомобіля, який їхав з України до Республіки Молдова, прикордонники виявили у двох пасажирів, 37-річної жінки та 31-річного чоловіка, що є громадянами та мешканцями сусідньої держави, декілька згортків з порошкоподібною кристалічною речовиною білого кольору вагою майже 500 грамів. Чоловік приховував пакунки в своєму тілі, а жінка – в собі, під одягом, в портфелі та під своїм сидінням.

Викликані на місце події поліцейські перевірили вміст згортків за допомогою експрес-тесту – результат показав його належність до психотропної речовини.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у закінченому замаху на контрабанду психотропних речовин, що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років, ‒ розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Відомо, що їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Це не просто війна путіна, російська машина дуже довго до цього готувалася – глава МЗС Фінляндії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото) Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)
Правоохоронці викрили схему легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками та затримали організаторку схеми.
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
Чоловік прикинувся матрацом, щоб незаконно перетнути кордон з Польщею (відео) Чоловік прикинувся матрацом, щоб незаконно перетнути кордон з Польщею (відео)
Молодик прикинувся смугастим матрацом поміж сумок і валіз у багажнику мікроавтобуса, щоб переїхати кордон.
Loading...
Load next