"Ми віримо в те, що народ України переможе": вдова Джохара Дудаєва записала відеозвернення до українців

"Ми віримо в те, що народ України переможе": вдова Джохара Дудаєва записала відеозвернення до українців

Алла Дудаєва, вдова Джохара Дудаєва, записала звернення зі словами підтримки до України, українців та Володимира Зеленського, які борються з російськими окупантами.

Відео з'явилося на каналі "Говорить великий Львів".

Ми бачили любов народу в українських вишиванках і в усьому, що було розлито навколо, і це кохання вас рятує. Воно врятує і наш світ, бо у нас спільний ворог. Джохар сказав, коли над Україною зійде українське сонце, Росія зникне. І ми всі чекаємо на цей момент і сподіваємося. Ми віримо в те, що народ України переможе. Тому що весь світ вам допомагає, захоплюється мужністю президента Зеленського та мужністю українського народу, який витримав важкий перший удар і зараз б'є російську імперію за всіма напрямками, – зазначила Дудаєва.

Варто зазначити, Алла Дудаєва – художниця, письменниця, телеведуча, вдова Джохара Дудаєва. Наразі знаходиться на території Швеції.

Нагадаємо, раніше український дипломат пояснив, чому вважає рашистів "ордою".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко
Заступник Кличка заявив, що Київ, як і вся держава, готується до збройної агресії.
Loading...
Load next