Зеленський заявив, що українські герої-захисники Маріуполя стримують 10 тисяч окупантів

Зеленський заявив, що українські герої-захисники Маріуполя стримують 10 тисяч окупантів

Маріуполь намагаються взяти штурмом 10 тисяч російських окупантів. Їх стримують захисники міста. Про це розповів Зеленський 9 квітня під час спільного брифінгу з федеральним канцлером Австрії Карлом Негаммером, передає видання "Український дощ".

Стоїть Маріуполь. Скільки вистоїть Маріуполь? Там наші військові. Потужні, міцні. Одні з найміцніших, і ви це прекрасно знаєте. Навколо них сьогодні 10 тисяч російських військових, - сказав президент України.

Він зазначив, що оборона міста — це велике випробування для українських героїв, які там знаходяться. Але якщо вийде втримати Маріуполь, то ці окупанти не зможуть рушити на схід країни, який рф прагне захопити.

Ми бачимо підготовку до важливого (хтось каже вирішального) бою на Сході нашої держави. Я не хочу брати на себе відповідальність щодо прогнозів. Я можу брати на себе відповідальність щодо захисту нашої держави і боротьби, яку ми постійно демонструємо. Тому хочу вам сказати: так, паралельно на сході й на півдні йде накопичення військ, техніки, озброєних людей, які збираються окупувати ще одну частину наших територій. Це буде складна баталія, ми віримо в нашу боротьбу і нашу перемогу. Ми готові і боротися, і паралельно шукати ті чи інші дипломатичні шляхи, які можуть зупинити цю війну. Поки що. Поки що ми говоримо і про паралельний діалог, - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, раніше канцлер Австрії заявив, що санкцій проти росії недостатньо для припинення війни.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко
Заступник Кличка заявив, що Київ, як і вся держава, готується до збройної агресії.
Loading...
Load next