російські моряки на війні з Україною відмовляються виконувати бойові накази через аварійний стан кораблів, - розвідка

російські моряки на війні з Україною відмовляються виконувати бойові накази через аварійний стан кораблів, - розвідка

Каспійські моряки флотилії рф відмовляються виконувати завдання керівництва через небоєздатність суден. Командування погрожує за витік інформації про це звинуваченнями у держзраді та увʼязненням до 15 років. Повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Моряки каспійської флотилії рф відмовляються виконувати накази командування через аварійний стан кораблів.

За даними розвідки, через запроваджені проти росії міжнародні санкції, країна-агресор не здатна забезпечити адекватне обслуговування та ремонт навігаційного обладнання і дизельного устаткування бойових кораблів флотилії. Стало відомо, що з метою забезпечити плавучість на деяких кораблях, у тому числі на носіях крилатих ракет, замість оригінальних блоків було встановлено агрегати від побутової техніки китайського виробництва, які придбали за завищеною в кілька разів ціною.

Як повідомляє ГУР, кожен вихід в море або може стати фактично квитком в один бік для окупантів, або призвести до екологічної катастрофи у регіоні.

Розвідка зазначає, що командування флотилії, побоюючись перевірок та звинувачень у розкраданні виділених на закупівлю запасних частин коштів, віддало розпорядження приховувати факт аварійного стану техніки. Осіб, винних у витоку інформації про це, погрожують звинуватити у держзраді та засудити до 15 років увʼязнення.

Моряки 106 бригади надводних кораблів каспійської флотилії Південного військового округу рф, які у складі морського угруповання беруть участь у війні проти України, відмовляються виконувати накази командування та реалізовувати бойові завдання через небоєздатність суден. Російські військові, крім того, вирішили таємно написати колективні листи Путіну та Шойгу, в яких розкриваються всі фінансові махінації командування.

Воєнна розвідка України оприлюднює список воєнних злочинців – військовослужбовців 106 бригади надводних кораблів (в/ч 40153 м. Каспійськ) та нагадує, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності, - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що Зеленський не втік з Києва завдяки новій армії, яку створив з нуля Порошенко, - Вахтанг Кіпіані про заяви Медведчука.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next