Тут усі мирні люди, жителі, вони захищають свою країну, і нас сюди ніхто не кликав, — полонений окупант

Тут усі мирні люди, жителі, вони захищають свою країну, і нас сюди ніхто не кликав, — полонений окупант

Управління Служби безпеки України в Харківській області опублікувало допит полоненого російського контрактника Костянтина Булави, єфрейтора, радиста-розвідника 2-ї бригади спеціального призначення ГРУ.

Потрапив до України за наказом командира бригади Бушуєва Костянтина Семеновича. Тут ніяких терористів та ніяких нацистів немає. Тут усі мирні люди, жителі, вони захищають свою країну, і нас сюди ніхто не кликав. Тут міста перетворили на руїни. Гарні міста. Тут всі нормальні, адекватні люди. Тут ніхто не хоче війни. Так нам голови задурили просто, кинули сюди, як гарматне м'ясо, — сказав російський військовий.

Своєю чергою стали відомі прізвища та особові дані російських військовослужбовців 856 самохідного артилерійського полку 144-ї гвардійської мотострілецької дивізії, що скоюють воєнні злочини проти народу України.

Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

ГУР МО України здобуло список військовослужбовців 856 самохідного артилерійського полку 144-ї гвардійської мотострілецької дивізії (в/ч 23857), що скоюють воєнні злочини проти народу України. Пам'ятайте! За скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності, - зазначили в пресслужбі.

З повним списком російських терористів, які вчиняють злочини проти українських громадян, можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, раніше у перехопленій розмові стало відомо, що російським окупантам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next