ВР проголосувала за введення санкцій проти патріарха кирила

ВР проголосувала за введення санкцій проти патріарха кирила

Верховна Рада проголосувала за введення на 10 років санкції проти очільника російської православної церкви патріарха кирила та інших діячів рпц. Повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Рада проголосувала за введення санкцій проти патріарха кирила, а точніше генерала фсб гундяєва, та інших діячів рпц! Строк – 10 років. Це рішення повинна розглянути РНБО. Повний список імен - дивіться на фото, – написав Гончаренко.

Нагадаємо, що уряд призначив начальника ГУР Буданова головою штабу з питань військовополонених.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скандал з антидопінговим центром України: голова WADA розповів, які санкції загрожують Скандал з антидопінговим центром України: голова WADA розповів, які санкції загрожують
Національний антидопінговий центр України звинувачують у маніпуляції з допінг-пробами спортсменів.
СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео) СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео)
Документуються всі причетні до цього псевдоголосування: як з-поміж офіційних представників РФ, так і серед громадян України, які, порушуючи вітчизняне законодавство, допомагали державі-агресору.
Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО
Внаслідок прийнятого Радою національної безпеки та оборони других санкцій проти українських контрабандистів від виконання службових обов'язків Державна митна служба відсторонила ще 39 своїх працівників.
Loading...
Load next