Зеленський підтримав заборону феєрверків на час воєнного стану

Зеленський підтримав заборону феєрверків на час воєнного стану

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію про заборону використання петард, феєрверків та інших піротехнічних виробів. Він підтримав ініціативу та доручив уряду зайнятися питанням.

Відповідь розміщена на сайті президента.

Авторка петиції запропонувала закрити всі магазини піротехніки та ввести штраф за невиконання у розмірі від 15 тисяч гривень.

Вдячний авторці петиції за небайдужість до суспільних інтересів та проблем, які турбують усіх українців. Зокрема, щодо тяжких наслідків для громадян та навколишнього середовища, використання петард, феєрверків та інших піротехнічних виробів в умовах воєнного стану, коли кожен постріл, кожен вибух навіть на територіях, де немає бойових дій, створює тяжкий стрес і дискомфорт для кожного громадянина, його домашніх улюбленців та природи, а почасти створює загрози їх життю і здоров’ю, – йдеться у відповіді президента.

Зеленський підтримав занепокоєння щодо збільшення небезпечних наслідків у зв'язку з використанням піротехнічних виробів та вважає, що це питання має бути врегульоване на законодавчому рівні.

Президент направив петицію до Кабміну для розгляду.

Нагадаємо, раніше Зеленський відвідав передову у Харківській області та вручив нагороди військовим.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next