Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка

Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка
Вони можуть посилювати наступ на місто із півночі.

Британська військова розвідка оприлюднила оновлене зведення по ситуації в Україні. За їхніми прогнозами, російські загарбники продовжуватимуть наступати на Сєверодонецьк із півночі.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на дані британської розвідки.

Протягом вихідних українські війська відбили частину Сєвєродонецька, хоча російські війська, ймовірно, продовжують окупувати східні райони. Масштабний план Росії, ймовірно, полягає в тому, щоб відрізати Сєвєродонецьку область як з півночі, так і з півдня.

Крім того, у розвідці зазначають, що росія досягла успіхів на південному напрямку, у Попасній до травня, але її прогрес у цьому районі застопорився протягом останнього тижня.

Повідомлення про потужні обстріли поблизу Ізюма свідчать про те, що росія готується до нових наступів на північному напрямку.

У розвідці підкреслили, що росії, найпевніше, потрібно буде досягти прориву принаймні на одному з цих напрямків, щоб перевести тактичні досягнення на оперативний рівень і просунутися до своєї політичної мети – контролю всієї Донецької області.

Нагадаємо, Львівська бригада ТрО евакуювали мешканців Бахмута.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Наступ росіян гальмується через затяжний дощ на Луганщині, — Гайдай (відео) Наступ росіян гальмується через затяжний дощ на Луганщині, — Гайдай (відео)
Така ситуація "піде нам на руку".
росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії
Мета росії, проте, залишається незмінною - змусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації.
Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео) Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.
Loading...
Load next