У Великій Британії створили Спілку українських студентів (фото)

У Великій Британії створили Спілку українських студентів (фото)

У Посольстві України в Лондоні відбулася зустріч з представниками українських студентських осередків Великої Британії, під час якої було створено Спілку українських студентів (Ukrainian Students Union).

Про це повідомляє Посольство України у Великій Британії, передає ПравдаТУТ News.

Тривала підготовча робота з об’єднання українського студентства у Сполученому Королівстві успішно перейшла в практичну площину, – йдеться у повідомлені.

Як зазначили у посольстві, що 4 червня можна вважати днем народження Ukrainian Students Union, організації, яка опікуватиметься талановитою українською молоддю та допомагатиме реалізовувати їхні ідеї та ініціативи.

Нагадаємо, Велика Британія скасувала всі мита та обмеження на український експорт.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео) У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео)
Перша репетиція параду з нагоди 30-річчя Незалежності України у центрі Києва завершилась ввечері 18 серпня. Окрім цього, такі ж репетиції були заплановані ще на 20 і 22 серпня.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото) Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото)
Уряд України виділив кошти на придбання криголаму для антарктичних експедицій та українських полярників.
Loading...
Load next