Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео)

Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео)
Український суперважковаговик та боксер Олександр Усик разом зі своєю командою відправився в Лондон на титульний бій проти чемпіона світу Ентоні Джошуа.

Український боксер Олександр Усик разом з командою вже вирушив до Лондона на бій з чемпіоном світу та WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа. В аеропорту Усик зробив фото з членами своєї команди, одним із них на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram поділився сам український боксер.

Перший чемпіонський бій Усика в хевівейті відбудеться вже цієї суботи, 25 вересня, на 60-тисячному футбольному стадіоні Тоттенхем Хотспу у Лондоні о 22:00 за Києвом. Трансляція бою між українсьим та британським боксером буде доступна на медіасервісі Megogo. Джошуа і Усик вийдуть на ринг орієнтовно о 00:00 за київським часом.

Зокрема, для непереможеного Усика (18-0, 13 KO) майбутній бій стане третім в суперважкій вазі. Також раніше український боксер був абсолютним чемпіоном світу в крузервейті.

Відомо, що тиждень перед боєм для Олександра Усика буде доволі насиченим та продуктивним. Так, на четвер запланована офіційна пресконференція, а в п'ятницю Олександр разом з Джошуа візьме участь у традиційній процедурі зважування.

Нагадаємо, що учора, 19 вересня промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що український боксер отримає за поєдинок проти британця Ентоні Джошуа найбільший гонорар у кар'єрі: "Потенційно – так, це найбільший гонорар у кар'єрі Усика. Хоча його найбільший гонорар ще попереду".

Промо-відеоролик до бою Джошуа – Усик.

 

Читайте також
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next