Велика Британія скасувала всі мита та обмеження на український експорт

Велика Британія скасувала всі мита та обмеження на український експорт
Велика Британія оголосила про низку нових торговельних заходів в рамках широкої економічної підтримки України.

Велика Британія скасувала всі мита та обмеження на український експорт, які охоплювалися угодою про вільну торгівлю. Передусім йдеться про аграрну та промислову продукцію. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на повідомлення Уряду Великої Британії.

Велика Британія оголошує про нові торговельні заходи в рамках широкої економічної підтримки України:

  • Велика Британія скасує мито на всі товари з України в рамках ЗВТ між Великою Британією та Україною, надаючи вкрай необхідну економічну підтримку.
  • Нова заборона на експорт продукції та технологій, які росія могла б використати для репресій щодо народу України.
  • Тарифні заходи є частиною широкої економічної підтримки Великої Британії Україні, включаючи 1 мільярд фунтів стерлінгів у вигляді гарантій по кредитах.

Усі тарифи на товари, що імпортуються з України, тепер будуть знижені до нуля, а всі квоти будуть скасовані відповідно до угоди про вільну торгівлю, що надасть Україні економічну підтримку у скрутний час. Прем’єр-міністр пообіцяв знизити тарифи, щоб підтримати українську економіку через цю кризу, коли він відвідав Київ на початку цього місяця, - зазначено у повідомленні.

Зняття мита на ключові українські експортні товари включає зокрема ячмінь, мед, консервовані помідори та птицю, що допоможе українському бізнесу та виробникам у такі скрутні часи.

Нагадаємо, після війни українська економіка зможе відновитися набагато швидше ніж російська — аналітики.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
5 країн запустили міжнародний фонд "За сильну Україну", його стартовий капітал - £35 млн 5 країн запустили міжнародний фонд "За сильну Україну", його стартовий капітал - £35 млн
Кошти будуть спрямовані на громади, їхню стійкість, людей, які потребують підтримки.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next