Дощ та грози: синоптики розповіли, де та коли погіршиться погода в Україні

Дощ та грози: синоптики розповіли, де та коли погіршиться погода в Україні

У п’ятницю, 10 червня, у деяких регіонах України очікується негода. Дощі з грозами будуть в південній та південно-західних частинах. Повідомили в Укргідрометцентрі.

У південній і у південно-західній частині місцями короткочасний дощ, гроза. На решті території країни без опадів. Вітер переважно східний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 27-32°, на півдні країни та в Карпатах 23-28°, - ідеться в повідомленні.

Завтра в українській столиці та області опадів не передбачається.

В Київській області вітер східний - 5-10 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 27-32°. В Києві стовпчики термометрів вночі показуватимуть 16-18°, вдень 28-30°. Вітер східний - 5-10 м/с, - поінформували у відомстві.

Нагадаємо, що міністерка внутрішніх справ Німеччини назвала російські фейки загрозою для демократії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град
У західних областях України надзвичайники оголосили штормове попередження - очікуються грози, шквали та град.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Loading...
Load next