"Регіональна газова компанія" доставила армії тепловізори, рації та генератор (відео)

"Регіональна газова компанія" доставила армії тепловізори, рації та генератор (відео)
"Львівгаз" під брендом РГК же витратив понад 5,5 мільйонів гривень, відгукуючись на різноманітні запити військових.  

Тепловізори, рації та генератор – чергову допомогу військовим доставила група компаній, що працюють під брендом «Регіональної газової компанії». З першого дня повномасштабного вторгнення вони активно допомагають країні боронити свою незалежність. Так АТ «Львівгаз», що є лише однією з 20 газорозподільних компаній, що працюють під брендом РГК, вже витратив понад 5,5 мільйонів гривень, відгукуючись на різноманітні запити військових.  

Наш підрозділ звернувся до ТОВ «Регіональна газова компанія» за допомогою в придбанні деякого обладнання, яке нам необхідне. Ми хочемо висловити подяку всьому колективу. Це для нас дуже важливі речі такі, як генератор, тепловізори – вони нам допоможуть краще виконувати завдання, - розповів «Лютий», військовослужбовець 125-ї бригади сил ТрО ЗСУ. 

Газовики додають: активна допомога військовим – це допомога і їхнім колегам з регіонів, де тривають бойові дії. Адже вони часто заходять у деокуповані населені пункти одразу після саперів, а інколи й поряд з ними, аби якнайшвидше відновити газопостачання для людей. І чим швидше бійці звільнять наші землі від ворога, тим швидше газовики з Харкова, Миколаєва та інших регіонів повернуться до звичної роботи. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео) Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.
Осінній призов-2021: відомо коли стартує строкова служба та кількість юнаків, яких планують залучити Осінній призов-2021: відомо коли стартує строкова служба та кількість юнаків, яких планують залучити
Полковник Микола Качаненко повідомив, що найбільше людей призвуть у Дніпропетровській та Харківській областях – 1300 і 972 особи відповідно.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next