Три сценарії розвитку війни в Україні: що буде? (відео)

Три сценарії розвитку війни в Україні: що буде? (відео)
Найменш ймовірний сценарій – росія заявить, що нібито досягла, чого збиралася, і спробує підготувати грунт для завершення бойових дій.

Захід допускає три сценарії розвитку війни в Україні. Про це йдеться у матеріалі CNN, передає «Європейська правда».

Отож, перший з можливих сценаріїв – росія зможе поступово захоплювати нові і нові території у Луганській і Донецькій областях.

Другий сценарій – жодна зі сторін не матиме змоги просуватися і війна буде тягнутися у позиційній фазі місяцями чи навіть роками, з великими втратами для обох сторін та наслідками для світової економіки.

І третій сценарій, який вважають найменш ймовірним, – росія скоригує свої цілі, заявить, що нібито досягла того, чого збиралася, і спробує підготувати грунт для завершення бойових дій. Та якщо росії вдасться закріпитися на загарбаних землях, у США побоюються, що путін почне використовувати цю територію як плацдарм для наступу надалі вглиб України.

Та попри бажання путіна загарбати всю Україну, росія зробити це не зможе, вважають у Пентагоні.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next