"Нравіца не нравіца терпі": істерики від губернатора калінінградської області рф через припинення транзиту підсанкційних товарів (відео)

"Нравіца не нравіца терпі": істерики від губернатора калінінградської області рф через припинення транзиту підсанкційних товарів (відео)
Товари й вантажі, які потрапили під санкції, не можуть перевозитися територією Євросоюзу.

Санкції починають діяти, починають бити по рассєї і, дивно, але росіянам таке не подобається. Так у черговому відео запорєбріка чути галас і обурення.

Литва повідомила калінінградську залізницю про припинення з 18 червня транзиту товарів, що потрапили під санкції ЄС.

Губернатор Калінінградської області рф Антон Аліханов заявив, що вимагатиме пояснень від Єврокомісії.

Він зазначив, що за попередніми оцінками, заборона торкнеться 40-50% номенклатури товарів, що перевозилися між Калінінградською областю та рештою Росії. Ця заборона призведе до додаткових витрат і необхідності пошуку додаткових суден, які курсуватимуть між Усть-Лугою в Ленінградській області та портами Калінінградської області.

Ми вважаємо це найсерйознішим порушенням... права на безкоштовний транзит в Калінінградську область та з неї, - сказав Аліханов, додавши, що влада наполягатиме на скасуванні заходів, передає Reuters.

Серед товарів, які постраждають - будівельні матеріали, цемент та металопродукція.

Тому у наступному відео губернатор калінінградської області рф б'ється в істериці цілих дві хвилини. Та навіть такі страждання не достатні для росіян, адже вбиті тисячі українців, сотні дітей та понищена земля..

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next