На Житомирщині відкрили притулок для постраждалих від домашнього насильства

На Житомирщині відкрили притулок для постраждалих від домашнього насильства

Прихисток пропонуватиме психологічну та соціальну підтримку постраждалим, а також надаватиме прихисток від кривдника. Про це інформує заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко у відеозверненні.

Зазначається, що центр відкрили під патронатом першої леді України Олени Зеленської. За даними Тимошенка, Зеленська опікується підтримкою постраждалих.

Найголовніше завдання - сформулювати нульову толерантність до насильства, - додає Тимошенко.

Нагадаємо, що 100 тисяч примірників: у країнах ЄС для дітей друкують книжки українською мовою. Друк книжок для дітей, які із батьками були змушені переїхати до Європи внаслідок війни, відбувається в межах проєкту "Книжки без кордонів".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Норвегія готова прихистити 2,5 тисячі українських біженців з Молдови Норвегія готова прихистити 2,5 тисячі українських біженців з Молдови
Уряд Норвегії запропонував притулок для 2500 українських біженців, які перебувають на території Молдови.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next