В Одесі з 2 липня подорожчає проїзд у маршрутках: скільки доведеться платити

В Одесі з 2 липня подорожчає проїзд у маршрутках: скільки доведеться платити

В Одесі з 2 липня вартість проїзду в маршрутних такси підвищиться з 10 грн до 15 грн. Про це журналістам повідомили у мерії міста.

У зв’язку із суттєвим підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали одеські перевізники змінюють ціну проїзду у міських маршрутних таксі. З 2 липня проїзд буде коштувати 15 грн, - сказано в повідомлені.

Зазначається, що вартість проїзду у міському електротранспорті поки не змінюється. Вона складає 8 грн (готівкою) або 7 грн (безготівковий розрахунок).

Нагадаємо, що Кремль планує теракти у Мозирі, щоб втягнути Білорусь у війну з Україною – розвідка.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото) У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото)
Багатонаціональні військові навчання триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років.
В Одеський порт зайшли два кораблі НАТО: проводитимуть спільні навчання з Україною (відео) В Одеський порт зайшли два кораблі НАТО: проводитимуть спільні навчання з Україною (відео)
Два бойові кораблі НАТО вже у одеському порті. Відомо, що перед заходженням у місто вони провели спільні маневри з американським есмінцем.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next