В Одесі 17-річна дівчина застрелила військового з автомата

В Одесі 17-річна дівчина застрелила військового з автомата

В Одесі 17-річна дівчина під час застілля застрелила з автомата військовослужбовця в ніч з суботи на неділю.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

За даними слідства, двоє військових 23 та 24 років запросили до себе у гості дівчат віком 17 й 20 років.

Під час хмільного застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки і відбулися постріли. Кулі поцілили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці, - заявили в поліції.

З місця злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та направили їх на експертизу.

Поліцейські відкрили провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України - вбивство через необережність. Також вони з'ясовують підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем проживання.

Нагадаємо, На Рівненщині розшукують зловмисника, який застрелив чоловіка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next