69% пасажирів позитивно оцінює роботу Укрзалізниці

69% пасажирів позитивно оцінює роботу Укрзалізниці
Найбільшу кількість позитивних відгуків отримав поїзд Інтерсіті+ №701/702 Чернігів — Київ.

За допомогою QR-кодів з функцією зворотного зв’язку на вокзалах і у вагонах поїздів, які з’явилися в березні цього року, клієнти Укрзалізниці мають змогу моментально дати зворотний зв’язок про якість обслуговування. Так, загалом у поїздах та на об’єктах Укрзалізниці вже розклеєно 8000 QR-кодів.

Про це інформує Ukrainian Rail Monitoring, передає ПравдаТУТ News.

Всі звернення одразу отримує та фіксує контакт-центр Укрзалізниці.

В УЗ запевняють, після цього начальник поїзда, черговий по вокзалу або інший працівник залізниці впродовж 15 хвилин вирішує проблему.

На добу ми отримуємо зараз близько 70 відгуків через QR-наліпки, а всього від старту програми — 1400. З них 69% — позитивних. Трохи більше 12 000 відгуків ми отримали завдяки чат-ботам Укрзалізниці, де ми збираємо фідбек від пасажирів з березня минулого року. У чат-боті позитивних відгуків — 80%, - розповів Олександр Перцовський, член правління АТ «Укрзалізниця»

Зокрема найбільше позитивних звернень Укрзалізниця отримала щодо роботи залізничних вокзалів Одеси, Запоріжжя та Харкова.

Найбільшу кількість позитивних відгуків отримав поїзд Інтерсіті+ №701/702 Чернігів — Київ та поїзд далекого сполучення №17/18 Харків — Львів.

  • У подальших планах АТ «Укрзалізниця»:
  • впровадження стандартів якості обслуговування пасажирів,
  • запуск системи контролю за рівнем сервісу із залученням «таємних пасажирів»,
  • впровадження системи оцінки споживчої лояльності до бренду Укрзалізниці,
  • посилення мотивації залізничників задіяних в обслуговування пасажирів.

Нагадаємо,  у Польщі скасовують безоплатний проїзд у поїздах для українських біженців.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів "Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів
Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю 80 нових поїздів приміського та регіонального сполучення. Загальна сума тендеру складає понад 31 мільярд гривень.
Loading...
Load next