Укрзалізниця презентувала новий графік руху поїздів на 2024 рік: деталі

Укрзалізниця презентувала новий графік руху поїздів на 2024 рік: деталі

“Укрзалізниця” презентувала новий графік руху потягів на 2024 рік. В ньому 14 нових рейсів, зокрема: 11 внутрішніх та три міжнародних.

Про це повідомили в пресслужбі компанії. 

В “Укрзалізниці” анонсували покращення 19 рейсів по Україні та за кордон, а також нові сполучення для регіонів. В наступному році планується відкрити нові маршрути: Дніпро — Хелм, Чоп — Відень та Чоп — Прага. 

Загалом за час війни ми відбудували широку мережу міжнародних маршрутів. За обсягами практично компенсували трафік регулярних авіаційних рейсів. Також продовжимо розвивати й хабову модель перевезень, як для внутрішніх рейсів, так і міжнародних. Так, за обсягами перевезених пасажирів вже повернулися на рівень 2021 року, — заявив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

В компанії також додали, що новий графік руху поїздів на 2024 рік залізничники розробили з урахуванням відгуків пасажирів. Понад 7000 користувачів мобільного застосунку УЗ дали свої пропозиції цієї осені. Найбільший акцент було зроблено на покращенні найбільш дефіцитних сполучень: міжнародних та гірських.

Нагадаємо, Міноборони: закупівлі продуктів для війська намагаються зірвати

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
69% пасажирів позитивно оцінює роботу Укрзалізниці 69% пасажирів позитивно оцінює роботу Укрзалізниці
Найбільшу кількість позитивних відгуків отримав поїзд Інтерсіті+ №701/702 Чернігів — Київ.
"Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів "Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів
Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю 80 нових поїздів приміського та регіонального сполучення. Загальна сума тендеру складає понад 31 мільярд гривень.
Loading...
Load next