Рашисти відкривають пункти видачі російських паспортів в Херсонській області

Рашисти відкривають пункти видачі російських паспортів в Херсонській області

Окупаційна російська влада відкриває пункти видачі російських паспортів в Херсонській області, аби в подальшому фальсифікувати результати "референдуму".

Про це повідомляє ОК "Південь".

Зазначається, що в Херсонській області продовжується обстріл окупантами звільнених населених пунктів.

Паралельно відкривають на окупованих територіях мережу пунктів видачі російських паспортів, поспішаючи сфальсифікувати електорат до чергової дати вкотре відтермінованого референдуму, - сказано у повідомленні.

Також сьогодні вранці мер Херсона Ігор Колихаєв приїхав до однієї з комунальних установ, де працювали співробітники міськвиконкому з тих, що залишилися. Як тільки він вийшов з машини, його одразу затримали окупанти.

З'явилися подробиці викрадення міського голови Херсона Ігоря Колихаєва. Їх повідомила його радник Галина Ляшевська.

Сьогодні вранці мер Херсона Колихаєв Ігор приїхав до однієї з комунальних установ, де працювали співробітники міськвиконкому, що залишилися. Як тільки він вийшов з машини, його одразу затримали озброєні росгвардії і, швидше за все, ФСБ, – пише Ляшевська.

Повідомляється, що в кабінеті було зроблено обшук: окупанти вилучили жорсткі диски з комп'ютерів, розкрили сейфи. Після обшуку Ігоря Колихаєва посадили в автобус і відвезли.

Упевнена, що арешт Колихаєва пов'язаний із його відмовою співпрацювати з окупаційною владою. Кілька днів тому Колихаєв отримав листа від "новопризначеного" мера, де той запрошував його обговорити майбутню "організацію взаємодії". За відмову від зустрічі погрожував арештом. Колихаєв не пішов. Ми всі в небезпеці. Усі під ударом. Я побоююся за життя Ігоря Колихаєва, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Херсоні згоріло авто колаборантки Ірини Махньової.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next