"Дивують колег з НАТО": як ЗСУ застосовують гаубиці М777 (відео)

"Дивують колег з НАТО": як ЗСУ застосовують гаубиці М777 (відео)

Оперативне командування "Південь" показало, як українські артилеристи майстерно застосовують на полі бою гаубиці М777.

Гаубиця М777 стріляє високоточними снарядами з максимальною дальністю до 40 км. З використанням таких снарядів одна батарея може накривати вогнем територію до 1 250 кв. км.

Те, як вміло українські артилеристи вправляються з новою зброєю, дивує навіть колег з НАТО. Військова майстерність українських артилеристів поєднана з партнерською допомогою щодня наближають деокупацію півдня України від рашистів, – ідеться у повідомленні.

Окрім того, M777 має цифрову систему управління вогнем.

Нагадаємо, що з під завалів у Часовому Яру дістали тіло дитини: кількість загиблих 35 (оновлено).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео) Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.
НАТО вперше "заговорило" у соцмережах українською НАТО вперше "заговорило" у соцмережах українською
Сухопутне командування НАТО опублікувало на своїх офіційних сторінках у Twitter та Facebook дописи не англійською мовою.
Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото) Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото)
Корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії.
Loading...
Load next