"Подивіться на неї живу": дівчинка, яка загинула у Вінниці, знімалася у ролику разом із Оленою Зеленською (відео)

"Подивіться на неї живу": дівчинка, яка загинула у Вінниці, знімалася у ролику разом із Оленою Зеленською (відео)

Перша леді Олена Зеленська пригадала, що маленька Ліза, що загинула під час ракетного удару у Вінниці, брала участь у запису відео до різдвяних свят.

Ракетний удар по центру Вінниці, що станом на 22:00 14 липня, забрав життя 23 осіб, зокрема і трьох дітей, вбив чотирирічну дівчинку Лізу та важко травмував її матір, за життя якої ведуть боротьбу лікарі. Фото загиблої дівчинки у дитячому візку — стало ще одним символом жорстоких злочинів рф в Україні.

На ракетний удар відреагувала перша леді України, яка опублікувала фото загиблої дівчинки і закликала світ визнати російську федерацію державою-терористом. Згодом Олена Зеленська опублікувала ще один пост — вона пригадала, що знайома із Лізою: разом із нею дівчинка брала участь у запису різдвяного відео.

Сьогодні з жахом ми побачили фото перекинутого дитячого візочка з Винниці. А потім, читаючи новини, я усвідомила, що знаю цю дівчинку. Знала… Маленька Ліза загинула сьогодні від російської ракети. Я не буду зараз писати всі слова, які дуже хотілося б сказати, тим, хто її вбив. Я напишу вам про неї.

Ми познайомилися з цією чудовою дівчинкою під час запису відео до різдвяних свят. Світла, щира, радісна дитина, яка зростала в любові. Маленька бешкетниця тоді встигла розмалювати за пів години фарбами не тільки себе, свою святкову суконьку, а й усіх інших дітей, мене, операторів і режисера… Подивіться на неї живу, будь ласка. Плачу разом з її близькими, — написала Зеленська і опублікувала фрагмент із різдвяного відео.

Зазначається, що до початку повномасштабного вторгнення росії родина жила у Києві. До Вінниці вони переїхали із початком бойових дій, адже це рідне місто матері дитини.

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю представникам ЗМІ Республіки Корея щодо ситуації в Україні через розв’язану росією війну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next