Що залишилося на Зміїному після окупантів (відео)

Що залишилося на Зміїному після окупантів (відео)

Головне управління розвідки Міноборони України показало, що залишилося на острові Зміїїний після російських загарбників. Зокрема, виявили українського кота, який прожив кілька місяців в окупації.

В ході операції ГУР МО проведено роботи з дослідження й рекогносцирування території та підземних укріплень острова Зміїний. Виконано інженерні роботи з розмінування, – ідеться у повідомленні.

Виявили та вилучили зразки озброєння та техніки окупантів: системи наведення та керування, БПЛА Орлан-10, системи ПЗРК, гранатомети, вогнемети, стрілецьке озброєння, журнали ведення бойових дій, особисті документи військових рф, електронні носії інформації.

Окрім того, знайдено та евакуйовано на підконтрольну територію українського кота, який прожив кілька місяців в окупації.

Нагадаємо, що у Харкові порушник комендантської години мав карту з відмітками розташування адмінбудівель.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Автора легендарної фрази про російський корабель нагородили відзнакою "За заслуги перед Черкащиною" (відео) Автора легендарної фрази про російський корабель нагородили відзнакою "За заслуги перед Черкащиною" (відео)
Військовослужбовця Романа Грибова, автора легендарної фрази про російський корабель, який нещодавно повернувся з російського полону додому, нагородили відзнакою "За заслуги перед Черкащиною".
Україна знищила російське ППО на острові Зміїний, - британська розвідка Україна знищила російське ППО на острові Зміїний, - британська розвідка
Бої на острові продовжуються.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next