На час війни заборонили стягнення боргів за комуналку

На час війни заборонили стягнення боргів за комуналку

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт, який передбачає заборону на примусове стягнення боргів за комунальні послуги на час воєнного стану. Про це повідомив народний депутат Олександр Бакумов.

ВР заборонила під час дії воєнного стану вчинення виконавчих дій за рішеннями про стягнення з фізичної особи заборгованості за житлово-комунальні послуги. Прийнято в цілому, - написав Бакумов у Telegram.

Документом пропонується на час дії воєнного стану зупинити вчинення виконавчих дій у виконавчих провадженнях про стягнення з фізичної особи заборгованості за ЖКП, а також рішень, боржниками за якими є підприємства оборонно-промислового комплексу, органи військового управління, військові частини, ВНЗ та інші організації, які входять до складу ЗСУ (крім рішень про стягнення зарплати та грошового забезпечення військовослужбовців).

Нагадаємо, що "Межигір'я" перетворять на парк із новим статусом. "Межгір'я" у 2002–2014 роках було приватною резиденцією четвертого президента віктора януковича. Після його втечі з України у 2014 році, "Межигір’я" відкрили для загального відвідування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рада підтримала законопроєкт про цивільну вогнепальну зброю (відео) Рада підтримала законопроєкт про цивільну вогнепальну зброю (відео)
На тлі нової агресії Росії Верховна Рада схвалила у першому читанні законопроєкт про цивільну вогнепальну зброю. Напередодні Олексій Резніков висловився за легалізацію зброї.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
В Україні ще більше котролюватимуть призначення житлових субсидій В Україні ще більше котролюватимуть призначення житлових субсидій
Міністерство соціальної політики запроваджує нововведення, які мають на меті ще сильніше посилити контроль за призначенням житлових субсидій для українців.
Loading...
Load next