Верховний суд рф визнав полк "Азов" "терористичною організацією"

Верховний суд рф визнав полк "Азов" "терористичною організацією"

Сьогодні верховний суд росії визнав український полк "Азов" "терористичною організацією" та заборонив його діяльність на території рф. Засідання відбулося у закритому режимі. Про це повідомляють росЗМІ.

З позовом про визнання "Азову" терористичною організацією у травні до верховного суду рф звернулася генеральна прокуратура. Судове засідання переносили двічі: спочатку з 26 травня на 29 червня, а згодом – з 29 червня на 2 серпня.

За даними росЗМІ, бійцям "Азову" нібито загрожує від п'яти до 10 років позбавлення волі зі штрафом у розмірі до 500 тис. рублів (майже 300 000 грн), лідерам – від 15 до 20 років зі штрафом у розмірі до 1 млн рублів (понад 600 000 грн). 

Нагадаємо, що росія застосовує в Україні тактику "випаленої землі" - Центр протидії дезінформації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Справа - сфабрикована, мотив - політичний: італійський суд звільнив українського режисера Лавренчука Справа - сфабрикована, мотив - політичний: італійський суд звільнив українського режисера Лавренчука
Митця незаконно затримали в Неаполі в грудні 2021 року за запитом Росії про екстрадицію.
Російський журналіст Невзоров передав росіянам звернення від полку "Азов" Російський журналіст Невзоров передав росіянам звернення від полку "Азов"
Раніше сайти опозиційного російського журналіста Олександра Невзорова заблокували в росії, а проти нього відкрили кримінальну справу через розповсюдження "фейків" про Маруіполь.
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Loading...
Load next