100 діток переселенців отримали можливість провести незабутній відпочинок у Франції (відео)

100 діток переселенців отримали можливість провести незабутній відпочинок у Франції (відео)
На освітньо-оздоровчий відпочинок до Франції вирушили 100 дітей. А наступного тижня ще одна група поїде до Хорватії.

Дітки переселенців та учасників бойових дій отримали можливість провести незабутній відпочинок у Франції. Це стало можливим завдяки співпраці Львівської облдержадміністрації з іноземними партнерами. І тепер на малечу чекає 2 тижні літнього дозвілля у таких містах як Монпельє, Томблен, Агд тощо.

Загалом на відпочинок закордон вирушили 100 діток віком від 8-ми до 15-ти років у супроводі вихователів та медиків. Батьки кажуть, що це унікальна можливість для малечі отримати безцінний досвід та просто весело провести час, але відпускати їх у іншу країну все одно важко.  

Діти автобусами доїдуть до Перемишля, а звідти їх забере французька сторона. Усі витрати на відпочинок закордоном на себе теж беруть іноземні колеги. Представники Львівської облдержадміністрації розповіли, що чимало країн ЄС відгукнулося на їхнє прохання прийняти в себе наших діток.

Минулого місяця зателефонував посол Республіки Хорватія, який запропонував оздоровити на одному з відпочинкових комплексів, в дитячому таборі 30 дітей. Тобто й так кожен, — зазначив Іван Собко, заступник голови Львівської обласної військової адміністрації.

Вже готують наступну групу дітей, яка через тиждень відправиться на відпочинок до Хорватії  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Франції підготували близько 60 тис. пропозицій для розміщення біженців з України У Франції підготували близько 60 тис. пропозицій для розміщення біженців з України
Для вимушено переміщених людей з України підготували від 50 до 60 тисяч пропозицій житла
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next