В Україні відзначають День Повітряних сил Збройних сил України (відео)

В Україні відзначають День Повітряних сил Збройних сил України (відео)

День Повітряних Сил ЗСУ відзначається згідно з Указом Президента від 27 червня 2007 року у першу неділю серпня. Історія світової авіації тісно пов’язана з українською землею.

Свято встановлено в Україні “...ураховуючи значення Повітряних сил Збройних сил України у забезпеченні обороноздатності держави...” згідно з Указом Президента України “Про День Повітряних сил Збройних сил України” від 27 червня 2007 р. № 579/2007.

Президент України Володимир Зеленський привітав із професійним святом Повітряні сили ЗСУ. Про це Зеленський написав у Instagram.

Слава Повітряним силам Збройних сил України! Ви оберігаєте українське небо, професійно виконуєте важливі бойові завдання та надійно стоїте на варті повітряних кордонів нашої держави. Вічна вдячність усім захисникам неба, які загинули, боронячи Україну! – написав він.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Під егідою Євросоюзу: Україна направить своїх військових у Боснію та Герцоговину Під егідою Євросоюзу: Україна направить своїх військових у Боснію та Герцоговину
Участь у миротворчій операції від України візьмуть два військовослужбовці, які проходитимуть службу на посадах штабу операції "Алтея" у місті Сараєво.
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Loading...
Load next