Усіх вантажників з ринку забрали на війну: на Донбасі бойовики проводять нову "мобілізацію"

Усіх вантажників з ринку забрали на війну: на Донбасі бойовики проводять нову "мобілізацію"
На Луганщині окупанти викликають вчителів з відпусток, щоб вручити їм повістки, а також вимагають списки робітників чоловічої статі на підприємствах. 

Для комплектування підрозділів мобілізаційного резерву з 1 серпня цього року на території окупованого Донбасу розпочалась нова хвиля примусової "мобілізації". Повідомило Головне управління розвідки.

За даними ГУР, окупанти відбирають осіб, непридатних для проходження служби та тих, які мали "відстрочку".

Наприклад, у Луганську за 40 хвилин на ринку забрали два автобуси чоловіків, більшість із яких вантажники. В Алчевську чоловіків забирали посеред вулиць. Населення обурене, чоловіки переховуються.

Тотальна примусова мобілізація триває в багатьох населених пунктах. Наприклад, на вулицях Хрустального збільшилась кількість патрулів, які забирають чоловіків у військкомат. Продовжуються облави по підприємствах і комерційних установах.

Водночас поширюється невдоволеність серед вже мобілізованих чоловіків ОРДЛО жахливим ставленням командування в окупаційній армії до місцевого особового складу.

Зокрема поширюється інформація, що росіянам видають сучасні бронежилети й каски, а місцевим амуніцію зразка 1941 - 1945 років.

Нагадаємо, що рідні захисників Маріуполя, які перебувають у російському полоні, вийшли на мирну акцію у Львові (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова
На окупованому Донбасі 258 українців зникли безвісти, у тому числі 67 військовослужбовців та резервістів.
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Loading...
Load next