«Повнопривідна» допомога: волонтери благодійного фонду «Гілка Оливи» відправили на передову черговий позашляховик (відео)

«Повнопривідна» допомога: волонтери благодійного фонду «Гілка Оливи» відправили на передову черговий позашляховик (відео)
Представники БФ «Гілка оливи» відправили вже 9 позашляховиків на підтримку ЗСУ. Також до волонтерів находять запити про допомогу й від мешканців деокупованих населених пунктів.

Волонтери благодійного фонду «Гілка Оливи» відправили на передову черговий позашляховик для наших військовослужбовців. Придбати та доставити автомобіль з-за кордону допомогли представники української діаспори у Великій Британії, які систематично передають допомогу нашим захисникам.

Ця машина є добра, повний привід, відповідна висота, потужність. З попередніх розмов ми знаємо, що ця машина «Mitsubishi L200» чудово себе показала у тій частині, де наші хлопці виконують свої обов’язки, - каже о. Іван, засновник БФ «Гілка оливи».

Додамо, що це вже 9 машина, яку скерували для потреб військових представники цього благодійного фонду. Перед відправкою позашляховик пройшов відповідний техогляд. Нерідко до волонтерів «Гілки Оливи» находять й інші запити про гуманітарну допомогу й від мешканців деокупованих населених пунктів.  

До нас звертаються й на Інстаграм. Й друзі з якими я свого часу перебував ще в  АТО у 2016-2018 рр., вони зараз усі у своїх військових підрозділах, з того часу ми підтримуємо тісні зв’язки. І з того часу ми забезпечуємо їх не тільки технікою, алей медикаментами, гігієнічними засобами, харчуванням та одягом, - пояснює о. Іван, засновник БФ «Гілка оливи».

Якщо ж і ви маєте можливість долучитися до збору коштів на позашляховики для ЗСУ або ж допомогти з гуманітаркою, то пишіть на сторінку благодійного фонду «Гілка оливи» в Інстаграм.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі Львова на фронт: 30 бойових автомобілів вирушили до українських воїнів на передову (відео) Зі Львова на фронт: 30 бойових автомобілів вирушили до українських воїнів на передову (відео)
Завдяки ініціативі #CARFORVICTORY зі Львова на передову відправили 30 джипів і пікапів 
Дрифт на Софійській площі: Міністерство культури звернувся до правоохоронців Дрифт на Софійській площі: Міністерство культури звернувся до правоохоронців
Українська реперка Alyona Alyona, яка також брала участь у зніманні реклами, отримала повістку прийти на допит.
Loading...
Load next