Підтримка українців з окупованих територій: як отримати виплати

Підтримка українців з окупованих територій: як отримати виплати
Розмір допомоги становитиме 2 220 грн на особу/місяць.

8 серпня 2022 року Міністерство соціальної політики України уклало Меморандум про взаєморозуміння з Відокремленим підрозділом іноземної неурядової організації „ACTED” для надання грошової допомоги українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях або населених пунктах, які знаходяться у зоні активних бойових дій, та які подали заявку на її отримання через платформу “єДопомога”.

Про це повідомляють на сайті Мінсоцполітики, передає ПравдаТУТ News.

Розмір допомоги становитиме 2 220 грн на особу/місяць одноразовою виплатою на три місяці.

Відповідно до положень Меморандуму, підтримкою додатково до державних програм буде охоплено 10 000 людей з числа найбільш вразливих груп з тимчасово окупованих територій та зон активних бойових дій. 

На початковому етапі це будуть мешканці:

  • Харківської,
  • Донецької,
  • Херсонської,
  • Дніпропетровської,
  •  Миколаївської областей.

Нагадаємо, окупанти хочуть переконати мешканців окупованих територій в тому, що "Україну вже поділили".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні усі субсидії з травня надаватимуться у готівковій формі, - Мінсоцполітики В Україні усі субсидії з травня надаватимуться у готівковій формі, - Мінсоцполітики
З 1 травня цього року усі субсидії надаються українцям у готівковій формі, тобто отримувачі субсидії зможуть розпоряджатися залишками коштів уже в той місяць, за який отримали допомогу, а не чекати завершення опалювального сезону.
У Мінсоцполітики повідомили, що підвищать пенсію ще декільком категоріям українців У Мінсоцполітики повідомили, що підвищать пенсію ще декільком категоріям українців
В Україні вже з 1 липня прогнозують зростання пенсій, однак лише у деяких категорій українських пенсіонерів. Мінімальні пенсії можуть зрости у тих, хто не підпав під індексації 2019-2020 років і чорнобильців.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Loading...
Load next